I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

I odbornici ozelenjavaju

U okviru akcije „Dobro drvo“ koja je pokrenuta prošle godine sa idejom planskog ozeljenjavanja grada i to od strane nekoliko udruženja građana, Kulturnog centra, JP “ Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ i  JKP „Čistoća i zelenilo“ dat je predlog i odbornicima skupštine grada da se priključe i sadnjom drveća oplemene prostore koji su bez zelenila. 
– Predlog  je dat još oktobra prošle godine i ovo je po prvi put da se neko od političara odazvao, saznajemo od koordinatorke projekta Ivane Branković.
Odbornici SRS su ispred mesne zajednice „Šumica“ kraj dečjeg igrališta zasadili sadnice breze, katalke, jasena, crnog oraha i enozije.
  – Mi smo rekli da ćemo se potruditi da utičemo i na ekološku svest naših sugrađana i da ćemo napraviti parkove i to smo i uradili. Drago mi je da smo se jedini odazvali i dali doprinos u ovoj akciji, izjavio je Goran Tajdić, potpredsednik Okružnog odbora SRS.
Do sada je „Dobro drvo“ podržalo mnogo ljudi a grad Zrenjanin je izašao u susret darivajući i najmalđim sugrađanima po jedno drvo o čemu smo već pisali.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh