I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanost naših građana – „Korpa solidarnosti“ iz godine u godinu sve punija

Tradicionalna humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ održaće se u supermarketu Gomex „Total“ u subotu 21. decembra u periodu od 9 do 14 časova. Projekat udruženim snagama organizuju kompanija „Gomex“ i zrenjaninski ogranak „Rotaract“ kluba.

Akcija se tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike, a  ima za cilj da se zajedno sa potrošačima prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece. 

Velika korpa će biti postavljena na ulazu u supermarket. Kupci koji budu želeli biće u prilici da kupe poneki proizvod više i to kao donaciju odlože u korpu. Prikupljene namirnice će biti podeljene onima kojima je to najpotrebnije, prvenstveno porodicama koje školuju veliki broj dece. 

I Taxi Zrenjanin

„Korpa solidarnosti“ se ove subote osim u Zrenjaninu organizuje u još šest gradova u Srbiji – Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi, Subotici i Kragujevcu. Artikle će takođe donirati i predstavnici Gomex-a i Rotaract kluba, a poziv je otvoren za sve ljude dobre volje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh