I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarnom gala večerom u Zrenjaninu za opremanje nove Roditeljske kuće (VIDEO)

U četvrtak, 22. novembra u 19 časova, u svečanoj sali Hotela „Vojvodina“, biće upriličena prva humanitarna gala večera za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Tim zrenjaninskih volontera NURDOR-a osmislio je ovu akciju sa željom da se prikupe sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za mališane iz Zrenjanina i drugih gradova Srbije, koja se leče van mesta prebivališta, i da se kroz brigu o unapređenju kvaliteta života dece koja se leče od malignih bolesti, promovišu humanost i ljubav.

Ove ciljeve su na današnjoj konferenciji najavili volonteri NURDOR-a iz Zrenjanina, Jelena Đorđević Perc, dr Aleksandra Tabakov i Dejan Vujović.

PerSu marketi

Prema rečima dr Aleksandre Tabakov, dugotrajno onkološko lečenje van mesta prebivališta i pronalazak smeštaja u blizini klinike predstavljaju ogroman problem porodicama obolelih mališana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Zbog toga je cilj otvaranja Roditeljskih kuća da se roditeljima i njihovoj deci u najvećoj meri olakša dugotrajno, teško, iscrpljujuće i neizvesno lečenje.

Dr Tabakov je na kraju dodala da će u okviru gala večeri biti održan i prigodan program na kome će se prisutnima obratiti javne ličnosti (Vladimir Vanja Grbić, Dragan Škorić – Torbica i mnogi drugi), a biće upriličen i nastup muzičkih grupa „Maja Žizon & Orient Bus“ i  „Neverne bebe“.

Do sada se veliki broj kompanija, preduzeća, preduzetnika i fizičkih lica odazvao pozivu udruženja i obezbedio svoje prisustvo na gala večeri, a poziv je i dalje otvoren za sve naše sugrađane koji žele da pomognu učešćem u ovom humanitarnom programu.

Prijave i rezervacije mogu se obezbediti putem e-mail adrese: nurdorzrenjanin@gmail.com , ili putem telefona: 063/553-501.

Potpisivanjem ugovora o donaciji (minimalni iznos po zvanici je 5000 dinara), sva sredstva se namenski uplaćuju direktno na tekući račun NURDOR-a: 170-30010715000-82

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh