I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Kafemat: ˝Prijavite se za humanitarni kviz i učinite dobro delo˝

Kako su zrenjaninci navikli na interesantna konceptualna dešavanja u baru i restoranu ˝Kafemat˝, ekipa pomenutog lokala je još jednom pokazala svoju kreativnost, a ovog puta sa lepim ciljem – humanim gestom ka dečijem odeljenju zrenjaninske bolnice.

Kako iz Kafemata poručuju, najlepši način da se učini nešto lepo jeste kroz zabavu sa prijateljima, te su odličili da organizuju humanitarni kviz znanja.

Pozivamo Vas da prijavite ekipu od 4 člana za učešće u humanitarnom Pub kvizu! Zabavite se sa društvom i učinite humano delo. Pozovite i svoje navijače! Kotizacija za učešće u kvizu nije određena, već svaka ekipa uplaćuje željeni iznos dečijem odelenju zrenjaninske bolnice, poručili su iz Kafemata.

I Taxi Zrenjanin

Prijavljen veliki broj ekipa

Humanitarni Pub kviz će biti organizovan 22. septembra (petak) u 20:30 sati, a prijave su otvorene do petka 22.09. u 14h.

Veoma nam je drago što smo okupili velik broj ekipa iz Zrenjanina. U pab kvizu će se za sada takmičiti ekipe „Ne dao Bog da vam zatrebamo“, „Kulturiška“, „Gomeks Keširići“, „Gomeks Selektori“, „Ja volim Zrendžu“, „Malac genijalac“, „Makarenko“, „Makondo“, „Jezičarke“, ˝Ništa konkretno˝, a prijave su još uvek otvorene, kažu organizatori.

Kako se prijaviti?

  1. Smislite naziv svojoj ekipi.
  2. Pošaljite poruku sa nazivom ekipe/kompanije koja učestvuje i imenima takmičara Viber-om ili SMS-om na0658800858 i prijavite se do 20. septembra.
  3. Uplatite željeni iznos kotizacije na tekući račun bolnice, o kojem će prijavljene ekipe biti informisane dva dana pred kviz,  sa naznakom „Donacija za Pedijatriju“ i donesite overenu uplatnicu sa uplaćenim iznosom pred početak kviza.

Više o samom kvizu

Kviz se sastoji od 40-tak multimedijalnih pitanja podeljenih u 8 oblasti (film, geografija, književnost, sport, istorija, muzika i dve opšte oblasti).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ne plašite se sopstvenog „neznanja“, jer je kviz pretežno zabavnog karaktera, dodali su iz Kafemata.

Podeljen je u dve runde od po 4 oblasti, između kojih je pauza od 15 minuta. Trajanje standardnog kviza je oko 2h.

Učesnici kviza su podeljeni u timove, koji odgovaraju na unapred pripremljenim formularima na pitanja koja im postavlja kviz master uz pomoć PPT prezentacije na LCD TV ili projektorskom platnu.

Na kraju kviza se prikupljaju i ocenjuju formulari sa odgovorima takmičara, a ekipa sa najvećim brojem tačnih odgovora, proglašava pobednikom kviza.

Dođite da se dobro zabavimo i na kraju učinimo jedno lepo humano delo, za kraj su poručili iz Kafemata.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh