I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarni koncert „Za dečiji osmeh“ 4. decembra u Kulturnom centru

Humanitarni koncert u organizaciji Facebook grupe „Mame Zrenjaninke“ s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu decu održaće se u Kulturnom centru Zrenjanina 4. decembra s početkom u 18 časova.

Koncert je naslovljen  „Za dečiji osmeh“, a nastupiće KC „Svetozar Marković“, COTZ „Moja Sosa“ KUD „Lola“ iz Perleza SRU „Centar za igru“, GPK „Free dance“, animatorka Marijana Didi, deca vrtića „Bambi“  kao i horić MZ „Sanjalice“.

Na koncertu će se prikupljati sredstva u vidu slatkiša, slaniša, sokića, neotpakovanih igračaka, školskog pribora  i drugog kojim će se u vidu  paketića darovati socijalno ugrožena deca.

Koncert organizuje Facebook grupa ,,Mame Zrenjaninke,, u saradnji sa organizacijom „Crveni krst“ Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

foto: arhiv

– Po statistici Crvenog krsta Zrenjanin na ovom području ima oko stotinak dece koja su socijalno ugrožena. Zato i pozivamo sve ljude dobre volje kao  i firme da nam se pridruže i da svojim simboličnim doprinosima budu sponzori  onog što je  najlepše i najvrednije, a to je dečiji osmeh. Organizacijama i  firmama koje su se već odazavale od srca se zahvaljujemo – kaže Marijana Ristić ispred Facebook grupe „mame Zrenjaninke“.

 

kontakt telefon: 0644803292

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh