I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarni koncert u Kulturnom centru za pomoć porodici Dudaš

U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin u nedelju, 17. marta u 18 časova, Sportsko-plesno Udruženje „Naca“ organizovaće humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja neophodnih sredstava za pomoć porodici Dudaš iz Mužlje.

U okviru koncerta nastupiće Ženska pevačka grupa „Filigran“, Kulturni centar Zrenjanina, Kulturno-umetničko društvo „Pionir“, Centar za igru Zrenjanin i deca iz Sportsko-plesnog Udruženja „Naca“.

Na ulazu u veliku salu, biće postavljena kutija, u koju će građani velikog srca moći da prilože donaciju.

I Taxi Zrenjanin

Šestočlana porodica Dudaš se nalazi u veoma teškoj materijalnoj situaciji, a njihov devetnaestogodišnji sin David boluje od cerebralne paralize koju prate jaki epileptični napadi, nepokretan je i boravi u kolicima. Dudaševi trenutno žive u podstanarskoj kući i imaju rok do kraja marta da se isele odatle jer se kuća prodaje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsećamo, pre nepunih mesec dana za ovu porodicu organizovana je akcija „Korakom do kuće od srca“ kada je prikupljeno više od 200.000 dinara. Više informacija saznajte OVDE

Lavinu humanosti pokrenuo je Milorad Jurković u javnosti poznatiji kao Stolar Mile koji je prvi pritekao ovoj pordici u pomoć. 

Račun za uplate otvoren je kod Vojvođanske banke: 355000320069476944, svrha uplate: Korakom do kuće od srca. Primalac: Đurika Dudaš, Munkači Mihalja 8. 23206 Mužlja, Zrenjanin.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh