I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarni golf turnir – četvoro najboljih učenika otići će u kamp „Mojca“ u Sloveniji

Humanitarni Golf turnir pod nazivom „Golf day”, koji je najstarija akcija u organizaciji „Rotary kluba“ Zrenjanin, biće održan osamnaesti put. Cilj organizovanja ove akcije je humanitarnog karaktera. Sva prikupljena sredstva idu u fond iz kog će biti finansiran odlazak četvoro najboljih učenika iz Zrenjanina u omladinski kamp „Mojca“ u Sloveniji.

U kampu će se družiti sa decom prijateljskih „Rotary“ klubova iz Zagorja, Brčkog i Ulcinja. Osim toga, svi zainteresovani koji dođu, mogu kao i proteklih godina da poklone knjigu. Prikupljene knjige će biti donirane jednoj od osnovnih škola u Zrenjaninu.

„Golf day“ će biti održan 2. juna na terenima Golf kluba “Centar”. Početak je u 9 časova za učesnike golf turnira, a u 11 časova za ostale goste, koji mogu oprobati svoje veštine u golfu i drugim sportovima.

I Taxi Zrenjanin

Program

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za učesnike Humanitarnog „Rotary golf turnira“ :
09.00 – Zagrevanje
09.45 – Pozdravni govor
10.00 – Start turnira (shot gun)
14.30 – Završetak turnira

Za sve ostale goste :
11.00 – Prijem gostiju uz koktel dobrodošlice
12.00 – Demo čas golfa za sve zainteresovane, uz takmičenje u patovanju
Nakon demo časa, do 15:00 organizovana su takmičenja u odbojci, boćanju, pikadu i badmintonu

15.00 – Zajednički ručak i druženje uz muziku, dodela nagrada pobednicima golf turnira, i pobednicima u ostalim rekreativnim sportovima.

Završetak svih dešavanja je predviđen za 19 časova 

Kotizacija:

Za učesnike Humanitarnog golf turnira: 4.000 din (kotizacija pokriva: loptice za trening, energetski paket i zajednički gala ručak)

Za ostale goste: 2500 dinara za odrasle, 1800 dinara za članove Rotarakta, besplatno za decu do 12 godina (kotizacija pokriva: korišćenje terena golf kluba “Centar”, angažovanje profesionalnih učitelja golfa, koktel dobrodošlice , organizaciju rekreativnih takmičenja, zajednički gala ručak i 3 bona za piće po izboru).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh