I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarna žurka za preko 100 napuštenih životinja

Udruženje ljubitelja prirode i životinja “Zelene šape” organizuje humanitarnu žuru za preko 100 napuštenih životinja. Žurka će se održati u subotu, 7. avgusta, sa početkom u 22 časa u lokalu “Alternativa”.

Ovog puta, za napuštene čupavce o kojima se brinemo, muziku će puštati Salmanović i Milivojev. Od žanrova muzike očekujte afrobeat, dancehall, hip-hop, reggaeton i mnoge druge. Ulaz je simboličnih 100 dinara ili bilo šta od hrane za životinje. Ulaznice ćete moći da kupite na samom ulazu, gde takođe možete ostaviti hranu. Sav prihod od ulaznica ide za hranu i veterinarske troškove za više od 100 reponja o kojima brinemo, ističu “Zelene šape”.

Takođe, pozivaju i sve ljude dobre volje da pomognu i nakon žurke, jer kako naglašavaju svaka pomoć je od velikog značaja za životinje.

PerSu marketi

Veterinarski troškovi za sve njih su veliki, a dnevno pojedu oko 40 kg hrane. Zaista nam je od ogromnog značaja svaka granula i svaki donirani dinar. Ljudi na našem facebook profilu mogu naći spisak lokala u kojima mogu ostaviti hranu za pse i mace, kao i spisak stvari koje mogu da urade kako bi nam pomogli – od doniranja  stvarčica za online aukciju ili uličnu akciju, pomoć u činijama za hranu i vodu, material za pravljenje kućica, ogrlice i mnoge druge stvari.

Udruženje ima i svoje račune na koje možete donirati novac sa naznakom za šta tačno želite da namenite svoju donaciju.

Dinarski račun : 170-0030032788000-72 UniCredit banka

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Devizni račun : SWIFT BACXRSBG

IBAN RS35170003003278800169

-PayPal: zeleneshape@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh