I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dođi na žurku i time pomozi napuštenim životinjama

Udruženje ljubitelja prirode i životinja “Zelene šape” organizuje humanitarnu žurku za preko 100 napuštenih životinja. Žurka će biti održana u petak, 17. septembra u 22 časa u lokalu “Alternativa”.

– Ovog puta, za napuštene čupavce o kojima brinemo, muziku će puštati Aleksandar Dobai. Od žanrova muzike očekujte disco, funky i disco house. Upad je simboličnih 100 dinara ili bilo šta od hrane za životinje. Ulaznice možete kupiti na samom ulazu, gde možete ostaviti i hranu. Sav novac od ulaznica i dodatnih priloga koji nam ostavite idu za hranu i veterinarske troškove za više od 100 napuštenih životinja o kojima se brinemo. Dođite da se družimo, igramo, zabavimo i obradujemo čupavce, poručuju “Zelene šape”.

Takođe, pozivaju i sve ljude dobre volje da pomognu i nakon žurke, jer kako naglašavaju svaka pomoć je od velikog značaja za životinje.

PerSu marketi

– Veterinarski troškovi za sve njih su veliki, a dnevno pojedu oko 40 kg hrane. Zaista nam je od ogromnog značaja svaka granula i svaki donirani dinar. Ljudi na našem facebook profilu mogu naći spisak lokala u kojima mogu ostaviti hranu za pse i mace, kao i spisak stvari koje mogu da urade kako bi nam pomogli – od doniranja  stvarčica za online aukciju ili uličnu akciju, pomoć u činijama za hranu i vodu, material za pravljenje kućica, ogrlice i mnoge druge stvari.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Udruženje ima i svoje račune na koje možete donirati novac sa naznakom za šta tačno želite da namenite svoju donaciju.

Dinarski račun : 170-0030032788000-72 UniCredit banka

Devizni račun : SWIFT BACXRSBG

IBAN RS35170003003278800169

-PayPal: zeleneshape@gmail.com

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh