I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Volonteri Crvenog krsta pomažu najugroženijim meštanima Mužlje

Članovi i volonteri Osnovne organizacije Crvenog krsta Mužlja su u saradnji sa Odborom za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice i Udruženjem starosnih i invalidskih penzionera organizovali letnju humanu akciju u vidu podele obuća i odeća za socijalno ugrožena i stara lica.

Cilj ovih i sličnih dobrih dela jeste da se pomogne onim meštanima, koji žive u veoma teškim uslovima, starim i bolesnim licima, ali i onim višečlanim porodicama i decama, čiji su roditelji nezaposleni ili rade u okviru sezonskih poslova.

I Taxi Zrenjanin

– Tužno je gledati kako mlade porodice koje žive od socijalne pomoći ili od veoma malih plata nemaju način da obezbede najosnovniju garderobu za sebe i svoju decu.  Srca su nam uvek puna dok  gledamo njihova radosna lica kako sa pažnjom pakuju svu potrebnu odeću i obuću za njihove najbliže – istakli su organizatori.

Članovi Crvenog krsta Mužlja će tokom narednih nedelja prikupljati obuću i odeću za jesen i zimu, nakon čega će krajem septembra, ili početkom oktobra meseca organizovati još jednu humanitarnu akciju, a u planu je i poseta ugroženim porodicama u Belom Blatu i Mihajlovu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh