I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Hor „Josif Marinković“ prikupio 93 odsto sredstava za odlazak u Italiju

Omladinski mešoviti hor muzičke škole Josif Marinković iz Zrenjanina uspešno je završio svoju kampanju za prikupljanje finansijskih sredstava za odlazak na horsko takmičenje u Italiju, sa 93% finansijskih sredstava prikupljenih uz pomoć platforme za grupno finansiranje www.donacije.rs.

Od potrebnih 922.428,00 dinara, prikupljeno je 857.190,00 dinara od preko stotinu donatora.

“Ovo je za nas bilo jedno veliko i dragoceno iskustvo i presrećni smo što smo naišli na veliku podršku zajednice koja će nam omogućiti nam da ostvarimo svoj san i cilj i otputujemo 9. jula na 3. Internacionalno takmičenje Leonardo da Vinči koje se održava u Firenci. Zahvaljujemo se punog srca svim donatorima, medijima, našim sugrađanima, gradu, publici koja je donirala na koncertima, ljudima koji su širili naše postove na društvenim mrežama….ovo je naš zajednički uspeh. Nadamo se da ćemo i ostatak sredstava obezbediti, a borimo se i da osvojimo novčanu nagradu na konkursu Nescafe koju bi delom iskoristili za kupovinu horske garderobe. Značilo bi nam ako bi glasali za nas na linku https://www.nescafe3in1generacija.com/gallery.php, kaže dirigent hora Zorica Kozlovački.

I Taxi Zrenjanin

– Naše pripreme uspešno ulaze u finalnu fazu kada sa pripremljenim horskim programom nastupamo pred publikom. Pevali smo na manifestaciji „Noć Muzeja“ i naši sugrađani su nas nagradili ogromnim aplauzom i čestitkama. Predstoji nam i nastup na 6. Horskom festivalu Slobodan Bursać i pozivamo sve ljubitelje horskog pevanja da isprate sva tri dana Festivala i među mnogim odličnim horovima čuju i naš hor koji će otvoriti Festival 31. maja u 20 sati. Daćemo sve od sebe, i verujemo da ćemo na najlepši način predstaviti naš ansambl, školu, grad i zemlju na predstojećem takmičenju i opravdati  poverenje svih koji su prepoznali veliki trud i motivaciju ovih mladih i talentovanih omladinaca, kaže Kozlovački.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pratite novosti vezane za naše pripreme i takmičenje na https://www.facebook.com/horjosif/?modal=admin_todo_tour

Omladinski mešoviti hor MŠ Josif Marinković čine 35 talentovanih i posvećenih mladih ljudi, učenika muzičke škole, iz Zrenjanina, Kikinde, Ečke, Karađorđeva, Kovačice, Botoša, Elemira, Araca… koji već godinama osvajaju vredne nagrade na horskim festivalima i takmicenjima širom Evrope i na najlepši način predstavljaju našu zemlju. Hor je u periodu od 2006. do 2018. osvojio ukupno 42 nagrade, većinom prve, na značajnim festivalima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Posebno su ponosni na osvojena prva mesta na horskim takmičenjima u Belgiji, Austriji, Slovačkoj, Rumuniji, Italiji, Makedoniji… kao i na republičkim horskim takmičenjima u Srbiji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh