I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Hladnjača za uginulu stoku u aprilu

Zbog problema sa odnošenjem leševa životinja zrenjaninsko Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ raspisalo je pre pet dana tender za javnu nabavku rashladne komore za smeštaj sporednih proizvoda životinjskog porekla.

hladnjaca-za-animalni-otpad-2---martin-martinov_660x330

Prema rečima Načelnika odeljenja komunalne policije, inspekcijsko-nadzornih poslova i vanrednih situacija u Gradskoj upravi Zrenjanina Igora Virijevića, novom hladnjačom rešiće se problem građana sa odnošenjem životinjskog otpada, koji je stajao i po nedelju dana u dvorištima.

– Pre svega će pomoći stočarima, koji su imali strašnih problema. Nova hladnjača će imati kapacitet od deset tona, a u vanrednim uslovima moći će da primi i do 20 tona otpadnog materijala, rekao je Virijević za RTV.

PerSu marketi

On je dodao da je u Čistoći dobio uveravanje da će hladnjača biti postavljena u aprilu. Kako je rekao, u proces se uključilo i resorno ministarstvo, koje je dalo preporuke i savete o uslovima koje je trebalo ispuniti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: RTV/Maja Živanović  Foto: RTV/MartinMartinov

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh