I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Hladni radijatori u celom gradu – kvar u kotlarnici Gradske toplane

Zbog kvara na sistemu daljinskog grejanja, radijatori u Zrenjaninu jutros su ostali hladni. Grejanja nema u celom gradu, a u Javno komunalnom preduzeću „Gradska toplana“ kažu je da je „došlo do kvara na frekventnom regulatoru cirkulatorne pumpe u kotlarnici, te da su iz Beograda stigle stručne ekipe kako bi rešile problem“.

– Prilikom jutrošnjeg pokretanja pogona došlo je do kvara na frekventnom regulatoru cirkulacione pumpe. U međuvremenu u susret nam je izašla novosadska toplana koja će nam pozajmiti taj deo opreme koji ćemo mi pokušati da instaliramo u što kraćem roku ne bi li potrošači dobili toplotnu energiju- rekao je u izjavi za RTS Ilija Svilar v.d. direktora Gradske toplane.

Dodaju i da će kvar biti saniran u najkraćem mogućem roku. Kako saznajemo, zbog novonastale situacije skraćeni su časovi u pojedinim zrenjaninskim školama u prepodnevnoj smeni.

Fordomanija

Iz Gradske toplane saopšteno: grejanje tokom poslepodnevnih časova

Oko 12.30 h iz Gradske toplane je saopšteno da je kvar na sistemu detektovan kao i da će grejanje biti normalizovano tokom poslepodnevnih časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na sistemu daljinskog grejanja u Zrenjaninu ima oko 7.000 korisnika.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh