I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin

Hit mesto ovog leta – nova bašta gradske Pivnice

Jedno od omiljenih letnjih mesta za izlazak ili bar početak izlaska sasvim sigurno je čuvena Zrenjaninska bašta pivnice.

Sa prvim toplim noćima ovo mesto po inerciji vuče veliki broj iskusnih ljubitelja piva, a ove godine u proširenom izdanju sa novim menadžmentom ni kiša joj neće ništa smetati, jer su iz pivnice poslali jasnu poruku da je sedamdeset procenata bašte nadkriveno, a da je kroz novi kapacitet moguće smestiti u sedeći položaj i do 300 gostiju.

Potpuno nov enterijer već nam uliva poverenje iako su završni radovi još uvek u toku.Bili smo slobodni da postavimo pitanje na temu : koliko nas vrsti točenog piva očekuje u asortimanu bašte pivnice? Dobili smo sjajan odgovor – 10 vrsta točenog i preko 30 vrsta flaširanog „soka od ječma“.

Organizatori spremaju i bogat muzički program, ali o njegovom sadržaju će nas detaljnije izvestiti čim bašta pivnice ugleda svetlost dana.Za sada ne otkrivaju mnogo, ali ako se po jutru dan poznaje čini se da će ovo biti pravo hit mesto ovog leta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svako ko bude želeo udobno da se smesti i uživa u prijatnoj atmosferi bašte pivnice može to učiniti putem sledećih brojeva telefona 061.61.77.503 kako pozivom , tako i putem sms poruke.

Za dodatne informacije i najave dogadjaja tu je i zvaničan facebook profil : http://www.facebook.com/basta.pivnice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh