I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Hiljade karaša plutalo Malim jezerom – nadležni utvrđuju uzrok (FOTO)

Na Malom jezeru koje se nalazi blizu kupališta „Peskara“ juče je uočena velika količina sitne ribe koja je plutala u blizini same obale. 

Fotografija ribe koja pluta, širila sa društvenim mrežama, i prva pretpostavka bila je da je reč o pomoru. Tragom prvih nezvaničnih informacija kontaktirali smo sa JP „Rezervati prirode“ koje je takođe upoznato sa ovom krajnje čudnom situacijom.

Stevo Čorokalo iz tog preduzeća izjavio je za naš portal da je prema onome što je ušlo u zapisnik ribočuvara, tokom jučerašnjeg dana uočen automobil, iz kojeg je u jezero ispušteno preko hiljadu malih srebrnih karaša, veličine oko pet centimetara.

I Taxi Zrenjanin

-Obaveštavamo javnost, da nema razloga za brigu, da se ne radi o trovanju ribe i da one ne predstavljaju opasnost za ljude i za životnu sredinu. Alarmirani su nadležni organi koji će pokušati da otkriju uzrok ovog događaja, dodao je Čorokalo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na lice mesta su, pored ribočuvara, izašli su pripadnici Komunalne policije i ribolovni inspektor, a uzrok ovog događaja još nije saopšten za javnost.

Foto: Emina Sokolovski, I love Zrenjanin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh