I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Helen Doron

„Helen Doron“ čita priče za vas u Gradskoj bašti

Dragi naši sugrađani i deco, družite se sa đacima „Helen Doron“ škole iz Zrenjanina 27, 28. i 30. avgusta u gradskoj bašti od 18 do 19 časova.

Helen Doron  logo

– Naši đaci, zajedno sa decom iz publike, čitaće i glumiti poznate priče na engleskom jeziku. Učestvujte sa nama, crtajte i glumite. Osetite deo „Helen Doron“ energije koja traje od 1985. godine u više od 700 centara i 30 zemalja. Milioni dece širom sveta uče engleski jezik po našoj jedinstvenoj metodi. U toku ova tri dana pokušaćemo da vam predstavimo način rada koji je jedinstven u odnosu na druge škole i metode – kaže Dragana Vukoje, profesorica engleskog u školi jezika „Helen Doron“.

Helen Doron

PerSu marketi

„Helen Doron“ program motiviše, zabavlja i neguje dobar duh, a akcenat se stavlja na učenje engleskog jezika na zabavan i prijatan način.

– Mi nudimo 20 različitih kurseva za uzraste od beba do tinejdžera. Svi znamo koliko je učenje engleskog jezika važno, ali mi ističemo važnost ranog učenja, jer će se samo tako pun potencijal znanja odraziti u kasnijem životu – ističe profesorica engleskog, Maja Petkanić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Helen Doron 2

 

„Helen Doron“ sistem učenja engleskog jezika je poznat po tom što deca sa lakoćom apsorbuju znanje. pridružite nam se 27.,28.i 30. avgusta i postanite deo Helen Doron priče.

Dobro nam došli!

Helen Doron Early English Learning Centre „Let’s Go!“

Slovačka 10, 23000 Zrenjanin

Tel : 023/569-190 Mob: 063/8317-905, 063/8840-377

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh