I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Hejtovanje dočeka nove godine uopšte nije cool

Ok , vidim da ste poslednju priču na temu Zrenjaninci izlaze subotom, petkom jok! – itekako ispoštovali i pročitali više od 1000 puta.

Dakle pogodih ja temu koja je prisutna u svima nama ,ali prosto nije bilo ni jednog mesta gde bi o tome neko progovorio, slažem se da nije neka tema koja život znači ,ali može da osvesti i doprinese boljem noćnom životu u gradu.

Nismo se usaglasili još oko tog „spornog petka“ koji nije baš omiljen dan vikenda za izlaske, a već su počele da nas obasipaju ponude za doček nove 2012.  i tu smo opet svi kolektivno zbunjeni, pa u neodlučnosti kuda za najludju noć jer ponuda je nikad više (kao u stara dobra vremena) često prijateljima u momentima neraspoloženja umemo da kažemo onako u afektu:

Ma boli me uvo za novu godinu , dan ko i svaki drugi.. GREŠKA dragi moji!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Ovo je ponovo ono o čemu često pišemo , linija manjeg otpora. Imali smo neki problemčić sa mamom ,profesorom , dečkom ,falilo nam 500 din da platimo dopunu za mobilni i odma drvlje i kamenje po dočeku. Baš ta letargija i naizgled tmurna svakodnevnica biva nerealno hiperbolisana u našim mislima potiskujući onaj pravi novogodišnji trip koji je istini za volju ipak malo napumpan od strane potrošačke kulture sa zapada koja se nameće po sistemu – aј` ti prodam, ali generalno u njemu je toliko toga pozitivnog.

Predloga je mnogo, biti kod kuće sa prijateljima uz dobro vino i nezibežnu ruksu salatu, nije skupo, još ako se istalite sa rodbinom i komšijama skroz cool.Besplatno je otići na Trg i cupkati uz kuvanu rakiju i veselu omladinu na klizaljkama uz Vasila Hadžimanova i Džimija Barku , nije nešto može bolje, ali bolje išta no ništa.Naravno kako najavljuju iz turističkog centra biće upriličen i vatromet što dočeku na trgu u vreme štednje i krize daje jaku trojku za ocenu, ako se ja pitam 🙂

Ako za novu godinu ostanete solinger kod kuće na internetu ili na fejsu činjenica je da sa vama nešto nije u redu :), jer toliko je opcija a vi zaboli na gajbi.

Kada se ponuda dočeka po restoranima, klubovima i kafićima u Zrenjaninu uzme u razmatranje činjenica je da ima za svakoga ponešto, od tamburaša i raskošnih trpeza popularno nazvanim „švedski sto“,  do vrlo povoljnih koje su čak i ispod 1000 din. Dakle za svačiji muzički ukus i za svačiji džep ponešto , činjenica jasna kao dan. Oni hiperaktivni već razmišljaju i o drugom dočeku koji će posetiti posle ponoći.

I ovde se sve svodi na nas , našu psihu i našu energiju , imamo li je bar jednom godišnje ? Možemo li sebe ubediti uoptimističnu iluziju koja glasi : Kako mi počne nova godina ,takva će mi biti cela. Pronadjite rešenje , odigrajte cool , nosite najveći osmeh na dočeku i budite raspoloženiji od onog ko blista u novoj garderobi. Pobedite ga optimizmom . Okitite jelku sa porodicom , osetite novogodišnji trip jer hejtovanje nove godine nije u modi 🙂

Blog – Mr. G

Photo : Dušan Bartolović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh