I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Havarija na glavnom vodu u Ulici Cara Dušana – ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ na terenu

U toku je sanacija havarije na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Cara Dušana i Grobljanske u gradskom naselju Gradnulica. Pojedine ulice koje se nalaze u neposrednoj okolini kvara su bez vode, a pad pritiska vode u mreži može se osetiti u MZ Žarko Zrenjanin i na Bagljašu, naročito na višim spratovima objekata kolektvnog stanovanja. Trenutne procene su da će sanacija kvara na glavnom vodu biti završena do ponoći.

U ranim večernjim časovima došlo je do havarije većeg obima na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Cara Dušana i Grobljanske u gradskom naselju Gradnulica.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su od momenta detektovanja kvara neprekidno na terenu i rade na njegovoj sanaciji.

I Taxi Zrenjanin

Trenutno su bez vode ulice na Gradnulici koje se nalaze u neposrednoj okolini mesta kvara, a levo od ulice Cara Dušana gledano iz pravca centra ka izlazu iz grada, dok se pad pritiska vode u mreži može osetiti u MZ Žarko Zrenjanin i na Bagljašu, a naročito na višim spratovima objekata koletivnog stanovanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zbog složenosti i obima kvara na glavnom vodu nezahvalno je prognozirati potrebno vreme za njegovu sanaciju, a trenutne procene su da će radovi, ukoliko ne dođe do neplaniranih situacija, biti završeni do ponoći.

Ubrzo po završetku radova doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja u pomenutom delu grada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh