I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Grčka ambasada donirala 10 računara osnovnoj školi u Kleku

Grčka ambasada u Srbiji donirala je 10 računara za informatički kabinet osnovne škole u Kleku, a donaciju je pomogla i Vojvođanska banka.

Ambasador Grčke Konstantinos Ikonomidis posetio je tim povodom Zrenjanin i razgovarao sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem.

grcka1

– Mislim da prijateljstvo između Srbije i Grčke ne može biti izraženo na bolji način nego pažnjom i poklonima deci u vidu donacija. U ovom slučaju su centar našeg interesovanja bili Zrenjanin i osnovna škola u Kleku, rekao je na početku ambasador Ikonomidis.

I Taxi Zrenjanin

Sličnog je mišljenja i prvi čovek Vojvođanske banke Marinos Vathis koji je podsetio da je obrazovanje stub društva, a deca naša budućnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Naša je dužnost da ulažemo u decu, da im pružimo dobro obrazovanje. Korporativna društvena odgovornost je veoma važan deo poslovanja Vojvođanske banke. Mi kontinuirano podržavamo decu i omladinu u Srbiji, i zato smo se sa izrazitim zadovoljstvom priključili opremanju škole na teritoriji vašeg grada, rekao je Vathis.

grcka

U nastavku razgovor grčki ambasador i gradonačelnik Zrenjanina razgovarali su i o investicijama.

– Iskoristio sam priliku da njegovu ekselenciju upoznam i sa potencijalima naših industrijskih zona. Veoma je zainteresovan, i dogovorili smo susret sa privrednicima iz Grčke. Siguran sam da će se iz toga izroditi neki dobar posao za grad Zrenjanin, poručio je Janjić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh