I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Za drugu fazu rekonstrukcije Gradskog stadiona 190 miliona dinara

Sredstva u iznosu od 190.862.308 dinara, za realizaciju II faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Karađorđevom parku dodeljena su Gradu Zrenjaninu od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Grad Zrenjanin učestvovaće u sufinansiranju projekta sa još 34 miliona dinara.

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine donela je odluku da se Gradu Zrenjaninu opredele ta sredstva na osnovu javnog konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti razvoja sporta na teritoriji AP Vojvodine. Ovaj projekat je predsednik Pokrajinske vlade ocenio kao jedan od značajnijih u novom investicionom ciklusu koji pokreće AP Vojvodina u 2020. godini i izrazio očekivanja da će rekonstruisani stadion u Zrenjaninu iznedriti nove sportske asove i doprineti razvoju sporta ne samo u našem gradu, nego i šire.

Ugovor o realizaciji ove investicije potpisali su Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Igor Mirović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Kako je najavljivano nakon završetka prve faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Zrenjaninu, druga faza obuhvatiće zamenu fudbalskog terena, proširenje tribina, renoviranje svlačionica, postavljanje drugog nivoa rasvete na stubovima do projektovanih 48 svetiljki na svakom, ali i uređenje okoline stadiona i proširenje parking prostora.

Završetkom svih planiranih radova, Gradski stadion u Zrenjaninu ispunjavaće uslove za održavanje međunarodnih atletskih takmičenja i za odigravanje superligaških mečeva u fudbalu, a grad će ponovo dobiti sportski objekat kakav zaslužuje i kakvim se može ponositi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh