I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Za drugu fazu rekonstrukcije Gradskog stadiona 190 miliona dinara

Sredstva u iznosu od 190.862.308 dinara, za realizaciju II faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Karađorđevom parku dodeljena su Gradu Zrenjaninu od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Grad Zrenjanin učestvovaće u sufinansiranju projekta sa još 34 miliona dinara.

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine donela je odluku da se Gradu Zrenjaninu opredele ta sredstva na osnovu javnog konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti razvoja sporta na teritoriji AP Vojvodine. Ovaj projekat je predsednik Pokrajinske vlade ocenio kao jedan od značajnijih u novom investicionom ciklusu koji pokreće AP Vojvodina u 2020. godini i izrazio očekivanja da će rekonstruisani stadion u Zrenjaninu iznedriti nove sportske asove i doprineti razvoju sporta ne samo u našem gradu, nego i šire.

Ugovor o realizaciji ove investicije potpisali su Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Igor Mirović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Kako je najavljivano nakon završetka prve faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Zrenjaninu, druga faza obuhvatiće zamenu fudbalskog terena, proširenje tribina, renoviranje svlačionica, postavljanje drugog nivoa rasvete na stubovima do projektovanih 48 svetiljki na svakom, ali i uređenje okoline stadiona i proširenje parking prostora.

Završetkom svih planiranih radova, Gradski stadion u Zrenjaninu ispunjavaće uslove za održavanje međunarodnih atletskih takmičenja i za odigravanje superligaških mečeva u fudbalu, a grad će ponovo dobiti sportski objekat kakav zaslužuje i kakvim se može ponositi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh