I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Gradsko veće : Formiranje grupe za praćenje investicija

Na današnjoj sednici Gradskog veća predloženo je formiranje radne grupe koja bi pratila značajne gradske investicije koje su u prethodnom periodu započete, ali nisu završene. Pomoćnik gradonačelnika, Darko Karan, podsetio je većnike da se među tim projektima nalaze vrtić na Gradnulici, sportska hala u Aradcu i Mihajlovu, ambulanta na Zelenom polju i ostali. Prema njegovim rečima, provera stanja bi trebala da bude završena do decembra kako bi bila izložena na decembarskoj sednici Skupštini grada.

Većnici su danas usvojili i Zaključak o pokretanju inicijative da se izmeni način obračuna cene gasa za potrošače u Zrenjaninu i regionu koju je nedavno predložilo udruženje ZREPOK http://www.ilovezrenjanin.com2012/10/26/zrepok-trazi-jeftiniji-i-kvalitetniji-gas-2/.

Zaključak će se naći i na dnevnom redu naredne skupštinske sednice, nakon čega će Ministarstvu energetike, “Srbijagasu” i Agenciji za energetiku, iz Zrenjanina biti upućeni zahtevi za korekciju obračuna.

PerSu marketi

Gradsko veće prihvatilo je i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti JKP “Gradska toplana“  na cene grejanja. Prema rečima izvestioca ove tačke, Darka Karana,  Vlada Srbije donela je Uredbu o načinu utvrđivanja najnižih i najviših prosečnih cena daljinskog grejanja za grejnu sezonu 2012/2013 zbog čega se pomenutim Predlogom usklađuju cene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ono što treba istaći jeste da je po toj uredbi omogućena prosečna cena od 92 dinara po kvadratu u kolektivnom obliku stanovanja, a da smo se mi opredelili da naša cena ostane 82,85 dinara kako bismo zaštitili naše sugrađane – rekao je Karan. Cene grejanja za škole i ustanove u Zrenjaninu snižene su od 12-15 odsto.

Gradsko veće upoznato je tokom današnje sednice i sa Informacijom o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Zrenjaninu za 2012. godinuGradsko veće :

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh