I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Gradski štab: Kulturno-umetničkim događajima sme da prisustvuje do petsto posetilaca

Gradski štab za vanredne situacije zasedao je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće, a predsedavao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac. U prisustvu predstavnika gradskih službi, zdravstvenih i socijalnih ustanova, donete su odluke u skladu s odlukama Kriznog štaba Republike Srbije o ublažavanju mera zaštite u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti izazvane koronavirusom.

Dozvoljeno je održavanje javnih kulturno-umetničkih događaja u zatvorenom i otvorenom prostoru uz prisustvo publike, i to najviše 500 posetilaca, uz primenu odgovarajućih mera zaštite.

Radno vreme ugostiteljskih objekata koji imaju otvoren prostor (baštu) ograničava se do 01 čas svakog dana, s tim da u 21 čas prestaju s radom u zatvorenom prostoru, što je i radno vreme za objekte koji posluju samo u zatvorenom prostoru. Isto važi i za noćne klubove, koji neće raditi u terminu od 21-06 časova.

PerSu marketi

Za sprovođenje naredbe o održavanju kulturno-umetničkih događaja zadužuju se ustanove koje se bave kulturnom delatnošću na teritoriji Grada Zrenjanina, dok će nadzor nad sprovođenjem naredbe o radu ugostiteljskih objekata vršiti Odeljenje komunalne milicije i Odeljenje inspekcija Gradske uprave Zrenjanin, u okviru svojih nadležnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh