I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Gradski bazen otvara vrata u subotu – 19. i 20. juna ulaz besplatan

Kupališna sezona na otvorenom gradskom bazenu počeće u subotu 19. juna – saopšteno je iz JU „Sportski objekti“. U prva dana odnosno u subotu 19. i nedelju 20. jun ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

– Poštujući epidemiološke mere koje su i dalje na snazi pri ulasku na bazen beskontaktno će se meriti telesna temperatura i posetioci će prolaziti kroz dezo barijeru. Takođe poštujući meru po kojoj za svakog posetioca mora biti obezbeđeno 16 metara kvadratnih prostora u istom trenutku na prostoru bazena moći će da boravi najviše 1000 osoba – izjavio je Bojan Mijatov direktor JU „Sportski objekti“.

I Taxi Zrenjanin

Cene ulaznica ostale su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, 170 dinara za odrasle i 80 dinara za decu od pet do 12  godina, dok deca ispod pet godina imaju besplatan ulaz. Takođe ulaz je tradicionalno besplatan i za najbolje đake zrenjaninskih škola. Radno vreme bazena vikendom je od 10 – 18,30, dok je radnim danima od 11 do 18,30.

Zrenjaninci osim na Gradskom bazenu osveženje mogu da potraže i na Gradskom kupalištu Peskara kao i na izletištu na Tisi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kupališna sezona na Peskari zvanično je otvorena 1. juna

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh