I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Gradonačelnik iznenadio porodilje!

Zrenjaninske porodilje bile su danas prijatno iznenađene kada je odeljenje zrenjaninskog porodilišta obišao gradonačelnik dr. Mileta Mihajlov koji im je povodom Dana žena, uručio prigodne poklone!

Tom prilikom dr Mihajlov je rekao da je „porodilište simbol života i novog rađanja“, i dodao : „Želim ovom prilikom da čestitam praznik svim ženama Zrenjanina, da im poželim mnogo ljubavi, zdravlja, sreće, ali i međusobnog uvažavanja što je mislim sasvim dovoljno za srećan i uspešan život“. Poseta je iznenadila i medicinsko osoblje zrenjaninskog porodilišta predvođeno načelnicom, doktorkom Olgicom Parigros Petrović koja je rekla da je ovo prvi put da su ih na taj dan posetili gradski čelnici i da se Grad obratio ženama i dao im poklon za 8. mart. „Na našem odeljenju trenutno je trinaest žena, odnosno majki kojima su uručeni pokloni, kao i trinaest beba. U njihovo ime, i u ime mojih koleginica najlepše se zahvaljujem na poseti i poklonima“ -rekla je Parigros Petrović.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh