I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Građani pozvani da anonimnim anketama ocene rad i stanje na pijacama i parkinzima

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i pojedinih odluka Grada Zrenjanina javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga.

Prvo preduzeće koje je zatražilo mišljenje građana i korisnika svojih usluga je Javno komunalno preduzeće “Pijace i parkinzi” koje je na svom sajtu otvorilo postupak izjašnjavanja putem anketa. Ankete su građanima dostupne u periodu od 30. oktobra do 1. decembra 2020. godine.

S obzirom na to da preduzeće rukovodi javnim parkiralištima i pijačnim prostorom u gradu, građani mogu da se izjasne za obe usluge zasebno.

Popunjavanje anketa ne zahteva unos ličnih podataka ispitanika. Anketa za pijace sadrži 13 pitanja koja se odnose na čistoću pijačnog prostora, mesnih i mlečnih sala, ljubaznost prodavaca, kontrolu kupljenih proizvoda, dok u anketi za parkirališta vozači mogu da odaberu parking koji žele da ocene i u tom pravcu da vode anketu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

ANKETE

https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-pijace/

https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-parkiranje/

Povodom objavljivanja prvih anketa na zvaničnoj stranici grada navodi se da je „mišljenje građana važno i njihovi odgovori, iskazani predlozi i stavovi biće razmotreni radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane ovog, kao i drugih gradskih javnih komunalnih preduzeća“.

Najavljeno je i da će nakon JKP „Pijace i parkinzi“ uskoro i druga komunalna preduzeća na svojim sajtovima postaviti ankete za izjašnjavanje.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh