I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Gradi se kružna raskrsnica, asfaltiraju se ulice

Proteklog vikenda na raskrsnici ulica Meše Selimovića i Bulevara Veljka Vlahovića gde će biti izgrađena prva od tri kružne raskrsnice, postavljena je propisana saobraćajna signalizacija kojom se saobraćaj usmerava i usporava.

kruzna-raskrsnica

– U toku izvođenja radova neće biti zabranjen saobraćaj, već će se on odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Plan je da radovi budu gotovi za dva meseca, napominju u JP Direkcija za izgradnju i uređenje grada.

Početkom aprila počeli su i radovi na redovnom letnjem održavanju putne infrastrukture u gradu i naseljenim mestima. Prvi radovi izvršeni su u Aradcu, gde je najpre asfaltirano 300 metara ulice Đure Jakšića, a zatim su krpljene udarne rupe u celom naseljenom mestu. Rupe su sanirane u ulicama Maršala Tita, Tanaska Rajića, Vinogradski red.

I Taxi Zrenjanin

U Tarašu je asfaltirana ulica Ive Lole Ribara u dužini od jednog kilometra, a udruženim sredstvima sa „Vojvodinašumama“ urađen je spust prema dolmi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pre nekoliko dana u Zrenjaninu je počelo asfaltiranje Novosadske ulice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh