I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Gradi se biciklistička staza do Kleka

Meštani Kleka uskoro će do grada moći da dolaze biciklističom stazom, kao što to čine i stanovnici Aradca i Ečke.

Radove na izgradnji biciklističke staze, investicije vredne 30 miliona dinara, obišli su danas zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić, direktor Direkcije za izgradnju i uređenje grada Goran Kravarušić i pokrajinski poslanik Ivan Bošnjak.

– Biciklističke staze do Aradca i Ečke su se do sada pokazale kao izuzetno korisne, a znamo i da veliki broj Zrenjaninaca koristi stazu do Aradca za šetnju, a pomaže i Arađanima. Siguran sam da će i Klečani isto tako koristiti ovu stazu – rekao je Janjić napominjući da će po završetku radova na izgradnji te biciklističke staze, biti rađeni i projekti za igradnju staza prema drugim okolnim mestima. – Druga faza svih projekata koji su do sada urađeni biće izrada projekata i za osvetljenje biciklističkih staza – dodao je on.

Gradnja biciklističke staze ka Kleku, duge oko 4,5 kilometara i široke 2 metra, počela je pre oko dve nedelje. Vrednost radova iznosi 30 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Izvođač radova je preduzeće Vojvodina put, ali se  zbog situacije u tom preduzeću ne može odrediti tačan rok završetka radova.
Izvor: zrenjanin.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh