I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Gradi se biciklistička staza do Kleka

Meštani Kleka uskoro će do grada moći da dolaze biciklističom stazom, kao što to čine i stanovnici Aradca i Ečke.

Radove na izgradnji biciklističke staze, investicije vredne 30 miliona dinara, obišli su danas zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić, direktor Direkcije za izgradnju i uređenje grada Goran Kravarušić i pokrajinski poslanik Ivan Bošnjak.

– Biciklističke staze do Aradca i Ečke su se do sada pokazale kao izuzetno korisne, a znamo i da veliki broj Zrenjaninaca koristi stazu do Aradca za šetnju, a pomaže i Arađanima. Siguran sam da će i Klečani isto tako koristiti ovu stazu – rekao je Janjić napominjući da će po završetku radova na izgradnji te biciklističke staze, biti rađeni i projekti za igradnju staza prema drugim okolnim mestima. – Druga faza svih projekata koji su do sada urađeni biće izrada projekata i za osvetljenje biciklističkih staza – dodao je on.

Gradnja biciklističke staze ka Kleku, duge oko 4,5 kilometara i široke 2 metra, počela je pre oko dve nedelje. Vrednost radova iznosi 30 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Izvođač radova je preduzeće Vojvodina put, ali se  zbog situacije u tom preduzeću ne može odrediti tačan rok završetka radova.
Izvor: zrenjanin.rs

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh