I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Grad Zrenjanin: „Stanje na teritoriji grada je za sada stabilno“

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, održao je sastanak sa predstavnicima Opšte bolnice “Đorđe Joanović”, Zavoda za zaštitu zdravlja, Plućne bolnice, Doma zdravlja, Policijske uprave, Komunalne policije, Inspekcijskih službi grada i Crvenog krsta na kome je zaključeno da Grad Zrenjanin preduzima konkretne poteze i u potpunosti poštuje preporuke Ministarstva zdravlja, te da se aktivno prati situacija sa daljom pojavom virusa Kovid 19 na teritoriji grada.

Zaključci doneti tokom sastanka:

– Stanje na teritoriji grada je za sada stabilno.
– Sve kulturne i sportske manifestacije u gradu i okolini su otkazane.
– Prioritet je zaštita svih građana, dece i najstarijih sugrađana.
– Apeluje se na sve građane da primenjuju pojačane mere higijene i ponašaju se u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja.
– Takođe se mole svi građani koji imaju bilo kakvih zdravstvenih tegoba da prvo pozovu kol centar i nakon konsultacije sa dežurnim lekarom pozovu svoje ambulante i telefonskim putem najave svoj dolazak!
– Građani koji imaju simptome ili su bili u kontaktu sa obolelim od korona virusa prijavljuju se direktno kol centru na telefon 069/2101102 koji je u funkciji svakodnevno od 08 do 22 časa.
– U ovom trenutku je neophodno imati poverenje u zdravstvene radnike i eminentne stručnjake, poštovati instrukcije i preporuke nadležnog ministarstva.

korona zrenjanin

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh