I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Grad Zrenjanin obezbeđuje sredstva za dezinfekciju svih osnovnih i srednjih škola, vrtića i boravaka

Povodom početka školske godine, a u cilju obezbeđivanja uslova za što bezbedniji boravak dece i zaposlenih u školama, vrtićima i boravcima održan sastanak zamenika gradonačelnika Saše Santovca i predsednika Skupštine Čedomira Janjića sa direktorima osnovnih i srednjih škola, Predškolske ustanove, predstavnicima policije i Zavoda za javno zdravlje.

 

Kako bi se obezbedio što bezbedniji boravak dece i zaposlenih u školama, prošle nedelje su održana  dva sastanka. Dogovoreno je da će  ekipe Javno – komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” obaviti dezinfekciju svih škola i vrtića što je tokom vikenda i urađeno. –  Obezbedićemo dovoljan broj maski kako bismo u prve dve nedelje imali jednokratne maske za sve zaposlene, kako u Predškolskoj ustanovi, tako i u školama, ali i za onu decu čiji roditelji nemaju mogućnosti za kupovinu maski. Dogovorili smo i da Grad Zrenjanin obezbedi sve što bude potrebno, a tiče se sredstava za dezinfekciju za naredni period – rekao je Saša Santovac po završetku sastanka.

I Taxi Zrenjanin

Naveo je i da će u srednjoj HPTŠ “Uroš Predić” biti šiven određen broj maski, naime, maske će izrađivati učenici te škole, a Grad Zrenjanin će ih kupiti i podeliti svim osnovnim i srednjim školama, kao i Predškolskoj ustanovi.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh