I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Grad poklonio auto sedišta za prvih 60 rođenih beba ove godine

Petu godinu zaredom Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada, poklanja auto sedišta za naše najmlađe sugrađane. Sedišta je dobilo prvih 60 rođenih beba ove godine u zrenjaninskom porodilištu.

Na svečanosti održanoj u Gradskoj bašti, Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić uručio je sedišta roditeljima i naglasio da će grad izdvojiti dodatna sredstva kako bi se broj poklonjenih auto sedišta narednih godina povećao.

dodela auto sedišta za bebe

PerSu marketi

– U narednim godinama pokušaćemo da povećamo broj auto sedišta koja će biti podeljena, jer očigledno postoji potreba za tim, a sve u sklopu naše priče i onoga što radimo, a tiče se stimulacije rađanja beba. Pomažemo prvorođenu bebu sa pedeset hiljada, a drugo i treće dete sa trideset pet hiljada dinara, a sve je u okviru programa Vlade Republike Srbije. Pokušali smo na ovaj simboličan način da pomognemo roditeljima i mislimo da je dobro ovo što radimo, posebno iz razloga što naš zakon propisuje da bebe moraju biti na određen način prevožene u automobilima – izjavio je gradonačelnik Janjić.

dodela auto sedišta za bebe

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh