I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Goran Kovačević: Gomex će raditi po redovnom radnom vremenu

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, generalni direktor kompanije Gomex, Goran Kovačević, obratio se potrošačima.

„Svi maloprodajni objekti Gomex-a će i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajeni način. Snabdevanje prodavnica se vrši uobičajeno i nemamo najave dobavljača o ograničenoj isporuci bilo kog proizvoda.

Cene proizvoda će ostati stabilne i u skladu sa Odlukom vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme od 15.03.2020. godine.

PerSu marketi

Trenutna nestašica nekog pojedinačnog proizvoda u policama je posledica naglog povećanja prodaje, nastale zbog nepotrebnog stvaranja kućnih zaliha, a ne zbog nestašice bilo kog proizvoda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U slučaju potrebe, Kompanija će pribeći ograničavanju prodaje pojedinih proizvoda u razumnim količinama, sa ciljem da se obezbedi normalna snabdevenost svakog zainteresovanog potrošača.

Higijenske mere u našim objektima su podignute na najviši nivo i neke od mera imaju, ili će imati, posledice po uobičajeni način usluživanja potrošača i zato molimo za razumevanje cenjene kupace kako bi ovu situaciju
zajednički prebrodili na uspešan način.

Kompanija Gomex će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije o čemu će cenjeni potrošači biti redovno obaveštavani.

Goran Kovačević, generalni direktor kompanije Gomex“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh