I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Goran Knežević : Otkriću sve nakon konačne presude

Goran KneževićPotpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je danas povodom zahteva Demokratske stranke (DS) da joj bude vraćeno 160.000 evra, da treba sačekati drugostepenu presudu, kada će se, kako je istakao, oglasiti povodom čitave afere.

Sačekaćemo drugostepenu presudu, pošto će se verovatno na ovu prvostepenu žaliti Tužilaštvo, kad budemo završili to, onda ćemo razgovarati„, rekao je Knežević za B92.

DS u Zrenjaninu je zatražila ranije da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja Kneževića, koji je tada bio funkcioner DS-a.

On je rekao da nije bio u zatvoru zbog pomenutog novca, već „zbog drugih lažnih optužbi koje su se pokazale kao neosnovane“.

I Taxi Zrenjanin

Kako je naglasio Knežević, on je prvostepenom sudskom presudom oslobođen, kao i „ostali iz te čitave navodne grupe“. „Kada budemo imali pravosnažnu presudu, onda ćemo znati sve“, kazao je on.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zrenjaninski DS je ranije istakao da je Specijalni sud u obrazloženju oslobađajuće presude Kneževiću potvrdio da novac pripada DS-u, dok je Knežević tokom postupka tvrdio da je u sefu pronađen stranački novac prikupljen donacijama. „Posedujem spisak donatora novca i njima ću ga vratiti. Demokratskoj stranci sam sve po spisku već vratio na izborima“, napisao je Knežević tada na svom Tviter nalogu.

Knežević je u novembru prvostepenom presudom oslobođen optužbe za zloupotrebe u dodeli građevinskog zemljišta.

Izvor : Tanjug

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh