I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Goran Knežević : Očekujem oslobađajuću presudu

Ministar poljoprivrede Goran Knežević izrazio je očekivanje da će ga Specijalni sud u četvrtak, 1. novembra, osloboditi optužbi da je zloupotrebio službeni položaj dok je bio gradonačelnik Zrenjanina.

„Očekujem oslobađajuću presudu. Mirno spavam jer znam da nisam uradio ništa protiv zakona. Nisam baš potpuno spokojan, doza zebnje postoji jer se protiv mene više od četiri godine vodi montiran proces bez ikakavog osnova“, rekao je Knežević za Press.

Upitan da li će eventualna osuđujuća presuda uticati na njegov status u Vladi Srbije, Knežević je rekao da ne razmišlja o takvoj mogućnosti i da se nada da politički motivisanih presuda u Srbiji više neće biti. Specijalni sud u Beogradu izreći će u četvrtak, 1. novembra, presudu Kneževiću optuženom da je, dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, s grupom saradnika oštetio državu za oko 150 miliona dinara. Sudsko veće sudije Maje Kovačević izreći će presudu još devetnaestorici okrivljenih, među kojima su i bivši gradski funkcioneri Zrenjanina, optuženi za malverzacije građevinskim zemljištem od 2006. do 2008.godine i za nameštanje tendera.

Izvor : Press

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh