I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Godišnja konferencija „JCI Srbija“ u Zrenjaninu

„JCI ZRENJANIN“ je domaćin godišnje Konferencije „Junior Chamber International Serbia“ koja će se održati 6. i 7. oktobra u Zrenjaninu. Konferencija će okupiti članove lokalnih organizacija iz Srbije, goste iz Rumunije, Makedonije, Italije i Hrvatske kao i mlade preduzetnike i uspešne lidere iz različitih strukovnih oblasti iz Zrenjanina.  Teme ovogodišnje konferencije su Zaštita životne sredine i Energetska efikasnost.

Kako je saopšteno, Upravni odbor JCI Zrenjanin predložio je Ždrnja Sašu i Radeta Vasiljevića, koji su i jedni od osnivača te organizacije u Zrenjaninu, za senatora Svetske organizacije mladih lidera i preduzetnika (JCI).

Mladi privrednici, preduzetnici i menadžeri pozvani su da se registruju putem linka https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dEZs   

Susret JCI biće održan 6.i 7. oktobra u hotelu Vojvodina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

„JCI Srbija“ je udruženje građana u koje se, po pozivu, slobodno i dobrovoljno udružuju ljudi dobre volje, na dobrom glasu u profesionalnom i privatnom životu, kako bi širili ideje dobre volje, doprinosili razvoju zajednice kroz davanje mogućnosti mladim ljudima da razvijaju liderske sposobnosti, osećaj socijalne odgovornosti, zajedništvo i drugarstvo neophodno da bi se učinile pozitivne promene.
 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh