I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Glumica Nada Šargin će postati mama

Glumica Nada Šargin (35) na proleće će postati majka. Talentovana Zrenjaninka je već na trudničkom bolovanju jer želi da bez stresa i tenzije dočeka dolazak svoje prve naslednice.

Poznata glumica je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin porođaja joj je zakazan za april. Kako “Blic” saznaje, Nadu i njenog izabranika, koji ne želi da se o njemu govori javno, spojila su ista interesovanja i ljubav prema umetnosti.

Budući otac je višestruko talentovani umetnik koji se, između ostalog, bavi grafičkim dizajnom i kratkim filmom. Nada, kako smo saznali, kao glavna podrška već nekoliko dana sa njim boravi u Amsterdamu zbog izložbe na kojoj se predstavlja.

PerSu marketi

– Tačno je da sam u drugom stanju i da čekam devojčicu. Trenutno smo u Amsterdamu zbog grupne izložbe “Laserski samit jeftine grafike”, koju je idejno osmislio studio “Metaklinika” iz Beograda – rekla je glumica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ona kaže da joj trudnoća dozvoljava da nesmetano putuje sa partnerom sa kojim planira i venčanje.
– Dobro se osećam, pa mogu da putujem. Inače, nismo venčani, nigde ne žurimo, ali želimo to da uradimo – zaključila je Nada.

Do odlaska na trudničko bolovanje Nada je u Narodnom pozorištu u Beogradu imala pet predstava na repertoaru: “Figarova ženidba i razvod”, “Ribarske svađe”, “Ženidba”, “Seksualne neuroze naših reditelja” i “Život je san”.

Izvor: „Blic“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh