I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

„Fulgar“ zapošljava 60 novih radnika

Italijanska kompanija „Fulgar“, čiji su pogoni smešteni u zrenjaninskoj industrijskoj zoni Bagljaš, proširenjem proizvodnih kapaciteta zaposliće još 60 radnika, saopšteno je iz te fabrike.

Kako je za list „Zrenjanin“ rekao direktor te kompanije Adolfo Karlo Perosi, radi se o završetku rekonstrukcije stare proizvodne hale i poslova na novoizgrađenom objektu čija je gradnja počela početkom ove godine.

„Dogradili smo poslovni prostor na površini od 6.000 kvadratnih metara, u koji su preseljene mašine iz ‘starog’ dela fabrike, a sada rekonstruišemo objekat koji smo prvi podigli. Renoviramo skoro 5.000 kvadrata“, dodao je Perosi.

„Fulgarov“ kompleks u Zrenjaninu će imati ukupno 20.000 kvadratnih metara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Perosi je kazao da će biti instalirano još 40 novih mašina, koje će biti dopremljene iz Italije, pa će ih ukupno biti 120. 

fulgar

Italijanska kompanija „Fulgar ist“ bavi se prizvodnjom veštačkih vlakana. Proizvodnju u zrenjaninskoj industrijskoj zoni počela je u aprilu 2008. godine.

Izvor : Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh