I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Fulgar se proširuje i zapošljava dodatnu radnu snagu

Italijanska firma „Fulgar East“, koja petu godinu posluje u zrenjaninskoj Industrijskoj zoni „Bagljaš“, dogradiće proizvodne objekte, uvećati proizvodnju i zaposliti nove radnike, prenosi Tanjug.

Ta italijanska kompanija za proizvodnju sintetičkih prediva objavila je da će uz postojeću halu od 13.500 kvadratnih metara, sagraditi novi objekat – od 9.000 kvadrata, čime će kapaciteti biti uvećani za 40 odsto.

„Deo postojeće opreme premestićemo u novosagrađeni prostor, a u njemu će biti i magacin. Na taj način ćemo u staroj hali dobiti mesto za instaliranje novih linija za upredanje i namotavanje. Ako sve bude išlo po planu, novi objekat bi u optimalnim uslovima trebao da bude završen do februara ili marta“, izjavio je direktor firme „Fulgar East“ Adolfo Karlo Perosi.

U „Fulgaru“ trenutno ima 115 zaposlenih, a prema njegovim rečima, u novim pogonima će biti uposleno još 60 radnika. Radna snaga koja će biti zapošljavana neće biti posebno organizovana obuka, jer se planira upošljavanje radnika koji su se već oprobali u „Fulgarovim“ pogonima.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh