I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Front-end za početnike — predavanje u Startit Centru

U petak, 14. februara, sa početkom u 18 časova, će se u Startit Centru Zrenjanin održati predavanje na kom će David Milivojev pričati šta je to front-end, odakle početi sa učenjem i kako izbeći najčešće greške.

O predavanju

Na ovom predavanju prisutni će imati priliku da od predavača dobiju smernice odakle mogu početi sa učenjem front-end-a, koje tehnike učenja da koriste i možda najvažnije kako da zaobiđu greške tokom samog procesa učenja i usavršavanja. Takođe, imaće priliku da kroz primere vide kako se programira i na kraju dobiju koristan materijal za učenje.

Detaljnije pročitaj ovde.

I Taxi Zrenjanin

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave veb developmentom, a primarno početnicima, ili onima koji tek planiraju da zaplove u svet IT-a, kao i svima koji su zainteresovani da čuju i nauče nešto novo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predavač

David Milivojev je stručnjak u oblasti Front-End developmenta, suosnivač škole za programiranje devIT iz Zrenjanina i predavač. Iako je master inženjer elektrotehnike i računarstva, više ga privlači Front-End. Svoja znanja iz sfere IT-a primenjuje i deli na kursevima. Trenutno radi u kompaniji Vega IT sourcing na poziciji Front-End developer.

Prijava

Predavanje je besplatno ali zbog ograničenog broja mesta potrebno je prijaviti se preko sledeće forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh