I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Više od 100 fotografa očekuje se na fotomaratonu ovog vikenda

Zrenjaninski fotografi i ljubitelji fotografije će se u nedelju, 27. avgusta okupiti sa ciljem da naprave najveći do sada skup fotografa u našem gradu.

Celodnevni fotomaraton počeće na glavnom gradskom trgu u 9 časova, kada se očekuje prijava i registracija takmičara, a trajaće tokom čitavog dana sve do 21 čas.

Svoje učešće na fotomaratonu potvrdili su članovi Foto kluba CD13, Škole fotografije Pavla Taborošija, kao i Zrenjaninske škole fotografije koju predvodi Jovan Drndak Njegović, a pored njih još mnogo drugih fotografa koji su nezavisni od pomenutih škola i kluba, poručili su organizatori ovog skupa.

PerSu marketi

Za učešće u fotomaratonu nivo znanja fotografa nije važan

Tehnika i nivo znanja nisu ograničavajući faktor, pa se očekuju mnogi početnici kao i fotografi sa višegodišnjim iskustvom u struci, a uz pomoć firme ˝Diginet˝ biće organizovana izložba na kojoj će se izložiti najupečatljivije fotografije sa skupa, dodali su.

Tema – Četiri boje Zrenjanina: Bela, zelena, plava i narandžasta

Osim izložbe koja će predstaviti makar po jednu fotografiju svakog učesnika, u planu je i izdavanje kalendara za 2018. godinu koji će nositi naziv manifestacije i u kojem će se predstaviti 12 najboljih fotografija koje će odabrati selektor Imre Szabo, po mnogima jedno od najznačajnijih imena foto-žurnalizma.

On će, 2. septembra u prisustvu autora i učesnika javno žirirati i praviti selekciju fotografija, pa će to za mnoge autore biti prava prilika da čuju uživo neke sugestije i preporuke od fotoreportera i umetničkog fotografa sa više decenija iskustva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Biće to jedinstvena prilika da se kolege vide i druže, a da mlađi fotografi i početnici na licu mesta i uživo upoznaju iskusnije fotografe i razmene iskustva, kao pitanja iz oblasti fotografije, za kraj su poručili organizatori.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh