I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Foto safari „Jaša Tomić 2018“

U organizaciji portala NMR Info i Foto kluba CD13 iz Zrenjanina, a u saradnji sa Mesnom zajednicom Jaša Tomić i podrškom Turističke organizacije opštine Sečanj, biće održan drugi po redu Foto Safari „Jaša Tomić 2018“.

Jaša Tomić biće domaćin svim zainteresovanim fotografima, amaterima, ljubiteljima i profesionalcima koji bi svojim objektivima želeli da zabeleže sve još neotkrivene i manje poznate istorijske znamenitosti i prirodne lepote prave banatske varošice sa njenom okolinom.

– Foto Safari nije samo fotografisanje, to je prava banatska avantura, druženje i prenošenje priča. Beležiće se fotografisanjem, ali i po kojim predanjem o svim jašinskim istorijskim znamenitostima. Drugi po redu Foto safari „Jaša Tomić 2018“ zakazan je za 2. jun 2018. godine, najavili su organizatori.

I Taxi Zrenjanin

Zainteresovani će moći da se jave na ovaj mejl: smladenovski@gmail.com

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posle prošlogodišnjeg, uspešnog foto safarija, veliko je interesovanje i očekivanja su da će ove godine biti preko sto fotografa.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh