I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Foto safari „Jaša Tomić 2018“

U organizaciji portala NMR Info i Foto kluba CD13 iz Zrenjanina, a u saradnji sa Mesnom zajednicom Jaša Tomić i podrškom Turističke organizacije opštine Sečanj, biće održan drugi po redu Foto Safari „Jaša Tomić 2018“.

Jaša Tomić biće domaćin svim zainteresovanim fotografima, amaterima, ljubiteljima i profesionalcima koji bi svojim objektivima želeli da zabeleže sve još neotkrivene i manje poznate istorijske znamenitosti i prirodne lepote prave banatske varošice sa njenom okolinom.

– Foto Safari nije samo fotografisanje, to je prava banatska avantura, druženje i prenošenje priča. Beležiće se fotografisanjem, ali i po kojim predanjem o svim jašinskim istorijskim znamenitostima. Drugi po redu Foto safari „Jaša Tomić 2018“ zakazan je za 2. jun 2018. godine, najavili su organizatori.

PerSu marketi

Zainteresovani će moći da se jave na ovaj mejl: smladenovski@gmail.com

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posle prošlogodišnjeg, uspešnog foto safarija, veliko je interesovanje i očekivanja su da će ove godine biti preko sto fotografa.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh