I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Fondacija „Univerexport“ poklonima obradovala decu bez roditeljskog staranja

Povodom završetka akcije „Mesec darivanja“, Fondacija „Univerexport“ je decu iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici obradovala poklon paketima u vidu lopti za košarku, odbojku, fudbal i badminton setovima.

Tokom aprila, svi potrošači „Univerexport“ maloprodajnih objekata imali su priliku da kupovinom proizvoda brendova Milka, Nutrino, Jacobs, učestvuju u akciji „Mesec darivanja“. Potrošači su na poklon dobijali ranac, a deca sportske rekvizite koji će im učiniti zabavnijim letnje dane koji su pred nama.

U sredu, 29. maja, svečanim uručenjem u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“, simbolično je u ime svih potrošača, obeležena ova aktivnost i predati su rekviziti koji će u narednim danima stići i do druge dece bez roditeljskog staranja. Mališana u svim ostalim domovima širom naše zemlje ima oko osam stotina i to u: Somboru, Užicu, Pančevu, Banji Koviljači, Beloj Crkvi, Nišu, Kruševcu, Negotinu, Vranju, Beogradu, Subotici, Miloševcu, Aleksincu, Valjevu, Kragujevcu, Ćupriji i Knjaževcu.

Fordomanija

Fondacija „Univerexport” je osnovana pre dve godine sa ciljem da utiče na poboljšanje uslova u kojima deca odrastaju. Kako bi na najbolji način Fondacija bila u prilici da kontinuirano bude deo malih i velikih stvari koji na različite načine znače svakom od nas, bilo je važno podržati određene projekte i nastojanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podrška NURDOR-u i boravku deci koja se leče na onkološkom odeljenju Dečije bolnice u Novom Sadu, darivanje dece bez roditeljskog staranja, podrška preduzetništvu u osnovnim školama, organizacija besplatnog rukometnog kampa za najveće talente, samo su deo priče o Fondaciji „Univerexport” koje traju od njenog osnivanja i koje će nastaviti da traju i dalje.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh