I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Flipboard – aplikacija koja daje pun smisao vašem smartfonu i tabletu

flipboardSam slogan ove aplikacije dosta govori o njenoj funkcionalnosti. On glasi „Flipboard – Your social magazine“.

Pogodili ste, radi se o vašim idealnim novinama koje vam pomenuta aplikacija dovodi u vaš smartfone ili tablet računar. Jednostavno dizajnirana, lako se spaja sa vašim rss dovodima ili facebook i twitter profilima.

Ako pratite zanimljive ljude i profile za zanimljivim objavam i Flipboard će vam biti zanimljiv. Vi ste urednik ovih novina.

Odmah po povezivanju sa njima, jednostavan, ali veoma precizan algoritam prati šta se to na društvenim mrežama, odnosno na kanalima korisnika koje pratite najviše lajkovalo, fejvovalo ili ritvitovalo. Ovo je jedan od prostih metoda da se popularno rečeno odvoji žito od kukolja kada je dobar sadržaj u pitanju.

PerSu marketi

Pored ovog ova aplikacija prati i ključne reči u vestima koje su vas najviše zanimale, pa tako ako pratite teme o recimo mobilnim aplikacijama i često ih otvarate i Flipboard će vam ih sve više nuditi u budućnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U poplavi informacija i vesti koje nam svakodnevno dolaze sa društvenih mreža često ne vidimo ono što nas je možda najviše zanimalo, dok nasuprot tome konzumiramo sadržaj koji nas mnogo i ne zanima.

Sve gore navedeno može se provući u kontekstu – ej, pa ovo i nije neka novost, i tu se slažem, no ipak kada se Flipboard instalira stvara se ljubav na prvo čitanje.

Jednostavno prelistavanje tvitova iz kojih je izvučena slika vesti ili video klip lako vam omogućava da se odlučite za otvaranje kompletnog članka ili da kliknete na video klipu taster plej.

Na slici ispod možete videti kako vesti sa našeg portala ova aplikacija vešto pakuje na verziji za smartfone.

photo

Poseban efekat čitanja pravih novina doživljava se listanjem stranica na vašim novim „omiljenim novinama“.

Prijatelji kojima sam preporučio ovu aplikaciju u potpunosti su zaboravili posle kratkog vremena da su ikada čitali štampana izdanja novina. Slobodno mogu reći da ova aplikacija spada u red onih „must have“.

Više o tome kako izgleda uživo kada se instalira pogledajte na zvaničnom sajtu Flipboard.com

Flipboard je besplatan i dostupan za korisnike Android i Ios sistema u verziji za pametne telefone i tablet računare. Probajte ga već danas i javite nam utiske.

 

Blog Mr. G

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh