I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Projekat braće iz Zrenjanina proglašen za najbolji web startup

Vujadin i Nemanja Divjak, ceo svoj život posvetili su radu na računarima i razvijanjem inovativnih informatičkih rešenja. Za svoju ideju i projekat juče su u Beogradu na prvom StartIt festu, posvećenom perspektivnim online projektima, njihom projekat „Fliiby“ ostvojio je prvu nagradu.

nemanja-vujadin-divjak-osnivaci-fliiby

Fliiby je startovao još davne 2007. godine, a osnovna zamisao osnivača ove platforme, bila je kreiranje velike biblioteke fajlova na Internetu, odnosno jedinstenog sistema namenjanog izdavačima i stvaraocima digitalnog dobra, uz mogućnost zarade od istih.

– Naš cilj je bio da omogoućimo svima koji kreiraju dobre fotografije, pišu kvalitetne e-books, snimaju i monitiraju dobre video klipove ili audio fajlove, da sva svoja dela postave unutar našeg jedinstvenog publišer sistema i da od njega zarade, istakao je Vujadin Divjak, jedan od osnivača.

I Taxi Zrenjanin

FLIIBY DANAS – 300.000 korisnika

Fliiby je po samom pokretanju doživeo veliku ekspanziju jer je u to vreme predstsavljao veliku inovaciju na internet nebu. Preko 300.000 korisnika svakodnevno je uploadovalo svoj digitalni sadržaj.

NAGRADU JE OSVOJILA BUDUĆA VERZIJA FLIIBY V3

Poverenje koje je ovaj servis dobio navelo je osnivače da se dodatno posvete projektu i potraže investiciju za realizaciju pune snage cele ideje koju su ubrzo i dobili.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Danas Fliiby tim čini od 18 ljudi koji svakodnevno rade na verziji tri, a prva nagrada je zasluga celog tima, ističe osnivač Nemanja Divjak.

– Ova nagrada nam mnogo znači. Mnogo truda je uloženu u novu verziju Flibija i nagrada je potvrda da je ceo naš tim na pravom putu, dodao je Nemanja.

Lansiranje ove verzije očekuje se početkom juna, a cilj projekta je da do kralja 2014. godine ova biblioteka fajlova dostigne cifru od milion korisnika.

SISTEM ZARADE OD PODIZANJA FAJLOVA

– Ovoga puta korisnici će se susresti sa social media konceptom koji ubacujemo po „follow“ principu. Sve novine povećaće broj korisnika. Svaki korsnik dobiće startni prostor od 2gb koji će mu sližiti za podizanje svojih autorskih fajlova. Želimo da predstavimo sistem dimaničkog storage-a i gejmifikaciju celog sistema, gde će korisnici koji dižu kvalitetniji sadržaj imati veći benefit.

Dobrom segmentacijom koju donosi „Fliiby V3“ korisnici će lako dolaziti do željenih fajlova koji će u sebi imati reklamu. Kroz reklame koje se prikazuju na fajlovima korisnika obračunava se proporcionalna zarada, čime se nudi mogućnost da gledani i čitani sadržaj dostigne izuzetno dobru zaradu.

– Očekujemo veliki broj autentičnih umetnika i visok kvalitet sadrzaja, Fliiby treba da privuče pre svega korisnike koji nesebično žele da dele sa drugima ono što stvore, dok ćemo se mi unutar sistema omogućavati dobre prihode na kratkoročnom, a odličnu zaradu na dugoročnom planu, govori Vujadin Divjak.

U ČEMU JE RAZLIKA?

– Mi se razlikujemo po tome što nudimo sve mogućnosti na jednom mestu, ne morate se logovati posebno na tri servisa kada želite da podignete pesmu, video ili sliku. Svaki kreator fajlova imaće zaseban profil gde će moći da gradi svoj kredibilitet i u skladu sa rastom istog, ostvari brojne benefite koje motivacioni Fliiby V3 nudi.

Start verzije 3 očekuje se sredinom juna 2014. godine u beta verziji.

– Pozivamo Zrenjanince da nam se pridruže u testiranju naše nove platforme, dodaju braća osnivači i nadaju se odličnom uspehu.

Staru verziju ove web plaforme možete pogledati na http://fliiby.com/

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh