I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Finansijska pomoć najuspešnijim studentima i poljoprivrednicima iz izbegličkih porodica

Pokrajinski fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima objavio je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim studentima osnovinh akademskih i strukovnih studija, izuzev studenata prve godine iz izbegličkih, prognaničkih i raseljeničkih porodica. Javni poziv je otvoren do 28. februara 2019. godine.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju studenti ili njihovi roditelji koji su imali ili imaju status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica sa boravištem, odnosno prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine.

Obrasci i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod poverenika za izbeglice i migracije u gradskoj upravi grada Zrenjanina i na broj telefona 023/315-0186 ili u Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima u Novom Sadu u Bulevaru Mihajla Pupina 25, na broj telefona 021/475-42-95 .

PerSu marketi

 

Dodela pomoći za ekonomsko osnaživanje izbeglih, prognanih i raseljenih lica u vidu plastenika sa sistemom za zalivanje

Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina obaveštava sva izbegla, prognana i interno raseljena lica koja imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina da je pokrajinski Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima objavio javni poziv za dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje izbeglih, prognanih i raseljenih lica u vidu plastenika sa sistemom za zalivanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Javni poziv je otvoren  do 4. marta 2019. godine.

Obrasci i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina i na broj telefona 023/315-0186, ili u Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima u Novom Sadu, Bulevar Mihajla Pupina 25, na broj telefona 021/475-4295, ili na veb-sajtu fonda http://fondirpvojvodine.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh