I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dvodnevni Festival „Zdrav život“ u Zrenjaninu – predavanje dr FeelGood-a, ajurveda, meditacija

Festival „Zdrav Život“ koji promoviše zdrave stilove života, biće održan tokom vikenda u u Kulturnom centru Zrenjanina.

Posetioci će tokom 26. i 27. maja, u periodu od 10 do 20 časova, imati priliku da odslušaju predavanja o zdravom načinu života, o usklađenosti duha, uma i tela, da učestvuju u radionicama, i u aktivnostima koje će biti organizovane u Plankovoj bašti. Organizatori su pripremili i poseban program za decu.

FESTIVAL OTVOREN ZA SVE SUGRAĐANE, SVI SADRŽAJI POTPUNO BESPLATNI

– Sva predavanja biće održana u maloj sali Kulturnog centra. Teme koje ovaj Festival donosi, više su nego interesantne, pomalo nesvakidašnje i iznad svega veoma korisne i edukativne. Seriju predavanja otvoriće dr FeelGood sa pričom o „šifri za zdrav život“. Biće zatim reči o vezi uma i tela, o psihoterapiji i uticaju okoline na naš život, ali i o tajnama Majanskog kalendara, Budističkoj meditaciji, Tantri, rekonektivnom lečenju. Posetioci će moći više toga da saznaju o feng šuiju, reikiju. Biće prilike da se čuje priča veterinara homeopate. Kroz predavanje o Ajurvedi upoznaćemo posetioce sa mudrostima starih Veda i njihovom istočnjačkom filozofijom života, ali i sa lekovitim biljem sa naših prostora, kaže Gorana Belić ispred organizacije Festivala „Zdrav život“.

I Taxi Zrenjanin

Na štandovima će takođe biti predstavljanje neke teme, ali i aromaterapija, orgoniti i njihova dejstva. Na dva štanda prikupljaće se sredstva za pomoć nezbrinutim životinjama i promovisaće se odgovorno vlasništvo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U parku će biti demonstrirane razne vrste joge (Himalajska joga, Kundalini joga, Vinyasa joga), fitnes, Tai Či.

Iako su svi sadržaji potpuno besplatni, potrebno je prijaviti se za učešće u Gong kupki (subota 16h) i za radionicu Vinyasa joge (subota, 17h) na broj telefona 062/184-1641. Što se tiče dečijih radionica, mališane možete dovesti bez prethodne najave (radionice se odvijaju u parku, osim Emocionalne pismenosti – mala sala, nedelja 10h), kaže Belićeva.

Festival  organizuju Udruženje Zdrav Život i Kulturni centar Zrenjanina.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh