I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Feeder kup na gradskom jezeru: ribolovci skupljaju novac za lečenje malog Boška

Na gradskom jezeru u centru Zrenjanina, u nedelju 20. juna biće održan humanitarni Feeder kup s ciljem da se prikupe sredstva  za lečenje dečaka Boška Guglete.

Malom Bošku koji je rođen 14. januara ove godine u Novom Sadu u trećem mesecu života dijagnostifikovan je SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). Bolest se manifestuje progresivnom atrofijom mišića i gubitkom životnih funkcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje, može da završi smrtnih ishodom.

Ribolovci na ovaj način nastoje da sakupe finansijska sredstva da bi Bošku omogućili  lečenje u inostranstvu kao i za rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, ortopedska pomagala…

PerSu marketi

Skup na jezeru u nedelju u 6 sati

Početak Feeder kupa, prvog ovakve vrste biće u nedelju 20. juna u 6 sati za kada je zakazan skup na jezeru kod Suda, a potom sledi izvlačenje pozicija. Početak hranjenja je u 7.20 h, a početak pecanja je deset minuta kasnije. Peca se do 14 časova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kotizacija za svakog učesnika je 1.500 dinara, a obezbeđeni su obrok i piće za svakog učesnika.

Peca se u pet sektora od po pet ljudi, po pravliniku FIPS-a. Obezbeđene su medalje za prva tri mesta u sektoru i pehari za prva tri mesta na stazi.

Prijave putem telefona 069 289 78 53  (Radovan Mitrović)  ili 065 997 01 23 (Bojan Cvijanović).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh