I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Jubilarno takmičenje u farbanju uskršnjih jaja u Mužlji (FOTO)

Meštani i građani katoličke veroispovesti ovog vikenda slave Uskrs, jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika. Na veliku radost dece, članovi Kluba slikara amatera su i ove godine u punoj sali Kluba Mužljanaca organizovali jubilarno, 15. po redu takmičenje u farbanju uskršnjih jaja.

Takmičari, učenici osnovnih škola i mališani iz vrtića, flomasterima, bojicama, i temperama, uz pomoć svojih roditelja, baka i deka pokazali su svoj umetnički talenat, a članovi žirija su još jednom imali težak zadatak – od 55 priloženih radova trebali su da izaberu one najlepše, najbolje i najkreativnije.

PerSu marketi

NAGRADE KOMPANIJE GOMEX“ I DOMAĆINA

Tako su u kategoriji uzrasta od jedan do pet godina nagrade osvojili David Balint, Melisa Šipoš i Dilan Bene, od šest do deset godina Lea Rac, Leda Barna i Aneta Bene, a od jedanaest do petnaest godina Norbert Fazekaš, Edina Rac i Emilia Lazar.

Posebne nagrade su dobili Leticia Bačo, Leona Kerčov, Irina Sarvak, Reka Varga, Luka Krišan, Balint David, Viktor Varga, Edvard Kočiš, Viktor Bačo, Tamaš Mak, Anastazija Amedov i Anastazija Đarmati.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

OVE GODINE POSEBNA PRIZNANJA I OČEVIMA

Za pruženu pomoć pri farbanju, posebne nagrade su dobili i očevi Jožef Siveri, Arnold Kerčov i Endre Išpanović.

Podršku manifestaciji pružili su kompanija Gomex“, Klub Mužljanaca, H&B Suveniri, Klub Žena, Udruženje negovatelja starih običaja – RÉMUSZ i Klub slikara amatera.

Zahvaljujući vrednim domaćicama, članicama Kluba Žena, prisutni su nakon takmičenja mogli da uživaju u domaćim krofnama i slatkišima.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh