I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Facebook: Stranica za parove

Facebook je predstavio uslugu „stranica za parove“ koja zaljubljenima omogućuje da hronologiju svoje veze sačuvaju na ovoj društvenoj mreži.

 Na njoj možete objediniti sve događaje kojima ste zajedno prisustvovali, svaku zajedničku fotografiju i zajednički status.

Soleri nisu zapostavljeni budući da slična usluga postoji i za prijatelje i to od ranije. Ipak, sada je i ta opcija posle više od dve godine usavršavanja u skladu sa Timeline-om i spremna za prezentaciju.

PerSu marketi

Iz Facebook-a su poručili da će ona korisnicima omogućiti da na jednom mestu tačno vide koje su sve trenutke i fotografije parovi odlučili da podele sa svojim prijateljima preko svojih pojedinačnih profila:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Od danas predstavljamo novi izgled stranice prijateljstva. One kombinuju statuse, fotografije i događaje koje ste podelili s drugom osobom. Pojaviće vam se kad kliknete na meni na profilu prijatelja. A ako ste s nekim u vezi možete posetiti facebook.com/us kako biste pogledali ‘zajednički profil’”, izjavio je Arun Vijajvergija iz ove kompanije.

Takođe, ako želite, možete svoju stranicu poslati prijateljima na uvid.

S ovom opcijom su se već pojavili i problemi, s obzirom na to da ne postoji mogućnost da se takve stranice blokiraju ili ne pokazuju.

Izvor: INDEX.HR

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh