I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Evropsko selo 5. put u Zrenjaninu (VIDEO)

Jedinstvena manifestacija na ovim prostorima – „Evropsko selo“ kojom se obeležava Dan Evrope, održana je 5. put u Zrenjaninu.

Zbog loših vremenskih prilika manifestacija je ovog puta održana u hali „Medison“, ali to nije umanjilo razdraganost i entuzijazam učenika i učenica 26 škola sa našeg područja. Svaka škola dobila je i ispunila zadatak da na svom štandu predstavi jednu od zemalja članica unije. Manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
Image16

Pozdravljajući sve učesnike i zahvaljujući im se na uloženom trudu zamenik šefa EU delegacije u Srbiji Oskar Benedikt poželeo je domaćinima da postanu sledeća članica Evropske unije.  Gosti manifestacije bili su Panajotis Janakuljas drugi sekretar ambasade Grčke, Joana Budišin ataše za kulturu Poljske, Stjepan Glas iz ambasade Hrvatske, Duško Krsmanović viši savetnik ambasade Holandije, Gabrijela Has i Milan Čežek iz Fonda za evropske poslove.
Image14

 Najboljem učesniku kviza u poznavanju zemalja Evropske unije Dušanu Vukaniću iz OŠ „P.P. Njegoš“ Benedikt je ovom prilikom uručio bicikl.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Manifestaciju „Evropsko selo“ pre 5 godina iniciralo je rukovodstvo OŠ „Mladost“ iz Tomaševca i od samog početka privlači veliku pažnju javnosti i izuzetan odaziv svih škola učesnica projekta. Atmosferu „Evropskog sela“ zabeležili smo u video prilogu u kom glavnu reč imaju učenici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh