I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Emotivni doček olimpijskog šampiona Filipa Bartolea – ovo mi je najlepši dan u životu (VIDEO)

Ulica Nedeljka Barnića danas je centar Zrenjanina. Ovacijama i pokojom suzom dočekan je deo naše  reprezentacije koji se trijumfalno vratio iz Abu Dabija sa specijalne Olimpijade.

Rodbina, prijatelji, komšije svi poznanici došli su danas da dočekaju Filipa Bartolea osvajača tri medalje.  – Ovo nam je najlepši dan u životu  – izjavili su Filip, njegova mama i Borislav Nuhanović trener reprezentacije.

Na Specijalnoj Olimpijadi nastupilo je  7.500 sportista, od kojih 117 iz naše zemlje, a takmičari su iz ukupno 190 država. U reprezentaciji Srbije ima još Zrenjaninaca članova Hendi sporta. To su Olga Ramadani, Jovana Rakić, Anja Ostojić i Jovan Pavić (UNIFIED odbojka), kao i Vesna Kovačev, Valentina Manojlov i Ivan Živkov (atletika).

Ivan Živkov je osim srebra u štafeti osvojio i bronzu u trci na 800 metara, Valentina Manojlov i Vesna Kovačev osvojile su srebrne medalje u  mešovitoj štafeti  4×100 metara. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh